Dorel Coica: „Adversarul nostru numărul 1 este UDMR-ul”

Primar

În cadrul Conferinței Extraordinare de Alegeri a Organizației Municipal a PSD Satu Mare, președintele nou ales, primarul Dorel Coica „a nominalizat” principalul adversar în drumul spre câștigarea unui nou mandat la primărie, și anume, UDMR-ul.

„Din punctul meu de vedere, adversarul nostru numărul 1 este UDMR-ul, şi de asta întotdeauna o să am o problemă cu ei. Transmit public populației că se opun extrem de mult și devin extrem de virulenți acum la proiectele noastre”, a declarat Dorel Coica.

Totodată, Coica a lansat o invitație la dialog petru partidele românești „să vină împreună cu domnul preşedinte Govor, împreună cu mine, să stăm de vorbă, să găsim soluţii bune pentru că ei (referindu-se la UDMR) oricum prin diferite forme vor trimite semnale anti candidat român, anti primar român, anti PSD. Să facem ce trebuie pentru populaţia română, așa cum au făcut şi ei pentru populaţia maghiară”.

De asemenea, primarul Dorel Coica a acuzat fosta conducere a UDMR de distrugerea Teatrului de Nord și a Hotelului „Dacia”.

În ceea ce îl privește pe deputatul Kereskenyi Gabor, edilul spune că acesta ar trebui să-și rezolve problema cu Agenția Națională de Integritate (ANI), după ce a fost declarat incompatibil.

„UDMR să nu uite că în PSD există foarte mulţi membri de etnie maghiară. O spun şi aici: întotdeauna voi avea o problemă cu UDMR-iştii, deoarece ei mereu au fost nişte frâne şi s-au opus proiectelor noastre”, a declarat Coica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.