Vezi la ce liceu ai fost repartizat în urma Evaluării Naționale

repartizare

În cursul zilei de azi, 14 iulie, au fost publicate rezultatele repartizării în licee a elevilor care au susținut examenul de Evaluare Națională la sfârșitul clasei a VIII-a.

Listele cu rezultatele procesului de repartizare pe licee pot fi văzute dacă accesați următorul link: http://admitere.edu.ro/RapoarteJudet.aspx?jud=35

Din cei 1.900 de elevi absolvenți ai clasei a VIII-a, înscriși pentru admiterea în învățământul liceal la unități de învățământ din județul Satu Mare, au fost repartizați 1.867, iar 33 au rămas nerepartizați. Au ocupat locuri în învățământul liceal în județul Satu Mare și nouă elevi proveniți din alte județe, care prin înscriere au avut această opțiune. De asemenea, 46 de elevi din județul Satu Mare au fost repartizați în învățământul liceal în alte județe.

În prima etapă de înscriere și admitere la învățământul liceal, cei 1.867 de elevi repartizați (1.858 elevi din județul Satu Mare și nouă elevi proveniți din alte județe) au ocupat 1.225 de locuri în clase de la filiera teoretică, respectiv 642 de locuri în clase de la filiera tehnologică.

Liceele care au toate locurile ocupate după repartizarea computerizată sunt: Colegiul Național “Mihai Eminescu” Satu Mare; Colegiul Național “Ioan Slavici” Satu Mare; Liceul Teoretic Carei; Liceul Teoretic German “Johann Ettinger” Satu Mare; Liceul Teologic Ortodox “Nicolae Steinhardt” Satu Mare; Liceul Tehnologic Tășnad; Liceul Tehnologic “Constantin Brâncuși” Satu Mare; Liceul Romano-Catolic “Josephus Calasantius” Carei şi Colegiul Tehnic “Elisa Zamfirescu” Satu Mare.

În perioada 16-24 iulie va avea loc depunerea dosarelor de înscriere la școlile la care candidații au fost repartizați. Candidații care nu își depun dosarele de înscriere, se consideră retrași, iar locurile corespunzătoare sunt declarate neocupate.

Pentru etapa a II-a de admitere în învățământul liceal sunt disponibile 177 de locuri. Calendarul etapei a II-a de admitere în învățământul liceal prevede următoarele evenimente:

15-20 iulie – Completarea fișei de opțiuni de către candidații care nu au participat la prima repartizare, completarea unei noi fișe de opțiuni de către cei rămași nerepartizați după prima etapă a admiterii;

23 iulie – Repartizarea computerizată a candidaților din a doua etapă a admiterii;

23-24 iulie – Depunerea dosarelor de înscriere la școlile la care au fost repartizați candidații din etapa a doua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.