O negreșteancă stabilită la Paris, ajută copiii orfani din județul Satu Mare

Irina Mariana Bogdan

rechizite

Campania pornită cu câteva săptămâni în urmă de către negreșteanca Irina Mariana Bogdan (foto), stabilită de mai mulți ani în capitala Franței, Paris, se apropie de sfârșit. Inițiativa Marianei Bogdan a avut ca scop strângerea de rechizite școlare pentru copiii aflați în centrele de plasament din județul Satu Mare.

În demersul ei negreșteanca este sprijinită și de lanțul de magazine „Gustul de Acasă”, patronat de boineșteanul Cristi Frățilă, firmă ce își desfășoară activitatea în Franța.

Mariana Bogdan spune că rechizitele colectate vor fi distribuite chiar de către ea celor 100 de copii orfani din centrele de plasament din județul nostru.

„Am făcut bilanțul COLECTEI DE RECHIZITE ȘCOLARE care sfârșește mâine (15 iulie)! Vă anunțăm cu mare bucurie în suflet, datorită ajutorului vostru al tuturor și cu pachetele în curs pe care le recepționăm în zilele următoare atât din Franța cât și din România am reușit să adunăm rechizite pentru toți cei 100 de copii din centrele de plasament al județului Satu Mare! Rechizitele vor fi distribuite de mine personal cu ajutorul unor persoane care au contribuit alături de noi. Mulțumiri „Gustul de Acasă” Montreuil pentru susținerea acestei campanii și persoanelor cu inima bună care au încredere în noi, uniunea face forța! Din 10 august până în 15 vom distribui produsele și vă vom trimite poze și filmări ca și anul trecut. Să ne auzim cu bine”, scrie Irina Mariana Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Irina Mariana Bogdan are 29 de ani și trăiește în capitala Franței de la vârsta de 15 ani, când a plecat din România împreună cu părinții ei. În prezent tânăra este cadru medical într-un laborator de analize medicale și asistentă într-o clinică privată.

De asemenea, tânăra negreșteancă este președintele Asociației „Mecena” din Paris, activitate în care o ajută Geta Lejeune, o româncă din Seini stabilită în Franța în urmă cu zece ani.

Tânăra româncă nu este la prima inițiativă de acest fel. Aceasta a fost (și este) sufletul mai multor campanii umanitare prin care ajută copiii orfani din Centrele de plasament din județul Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.