A început Festivalul Internațional de șah de la Satu Mare

sah1

sah2

sah3

sah4

Soltanici Ruslan

Duminică, 12 iulie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare a început a II-a ediție a Memorialului „Iuliu Szabo” la șah. După disputarea primelor trei runde în fruntea clasamentului se află trei sportivi care au realizat maximum de puncte: Marele Maestru Tadic Branko (Serbia-foto), Maestru Internațional din România Cătălin Cârmaciu (foto) și Maestrul Internațional din Republica Moldova Soltanici Ruslan (foto).

Dintre sătmăreni, trebuie remarcată evoluția bună a juniorului Ilonczai Levente-David (LPS Satu Mare) care a reușit să obțină 1.5 puncte (trei remize cu jucători experimentați: Alexandru Meszaros (maestru internațional), Ionel Luca și Dan Ambru.

Turneul continuă cu următoarele șase runde, lupta pentru câștigarea marelui premiu în valoare de 3.000 lei rămânând deschisă. Runda a IV-a programează partide interesante. Astfel, joi, 16 iulie de la ora 09.30 se va desfășura un atractiv turneu de șah desfășurat în sistem rapid, dotat cu premii în valoare de 1.350 lei.

Vineri,17 iulie, vor începe turneele dedicate juniorilor legitimați, iar sâmbătă, 18 iulie, de la ora 09.30 turneele dedicate juniorilor nelegitimați. Sunt invitați să participe toți copiii din Satu Mare care știu să joace șah, organizatorii asigurându-le cupe și medalii pentru primele trei locuri la fiecare categorie de vârstă.

Festivitatea de premiere a Festivalului Internațional de Șah Satu Mare va avea loc sâmbătă la ora 15.00.

Un Comentariu la "A început Festivalul Internațional de șah de la Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.