Accident cu o persoană rănită grav pe B-dul Lucian Blaga din Satu Mare

urgente

Un bărbat de 47 de ani a ajuns duminică, 12 iulie, în stare gravă la spital după ce a fost victima unui accident de circulație. Evenimentul rutier a avut loc pe Bulevardul Lucian Blaga, în jurul orei 14.20.

Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că, Firuţa L., de 33 ani din Cioncheşti, aflată la volanul unui VW Golf, l-a accidentat grav pe Iosif B., de 47 ani din Satu Mare care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative. Totodată, li s-au recoltat probe biologice de sânge, ambilor participanţi la evenimentul rutier în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Potrivit medicilor de pe Ambulanță, bărbatul a fost găsit confuz cu traumatim toracic, de bazin și fracturi ale membrelor. De asemenea, victima prezenta instabilitate hemodinamică și avea tensiunea arterială prăbușită.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.