Vezi răspunsul lui Adrian Ștef la solicitarea consilierilor județeni liberali

Daniel Constantin3

În cadrul unei conferințe de presă susținute azi, 10 iulie, la sediul ALDE Satu Mare, președintele Consiliului Județean (CJ), Adrian Ștef, a declarat că are pregătite răspunsurile la întrebările solicitate de către consilierii PNL cu privire la cheltuirea bugetului județului. Însă aceștia au de achitat o taxă, potrivit unei hotărâri de Consiliu Județean.

La conferința de presă, alături de Ștef a participat și ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

La începutul conferinței de presă Ștef a subliniat faptul că adevărații liberali sunt în ALDE, iar noul PNL este alcătuit din foști membri PD-L și PP-DD. „Ei nu au nicio treabă cu valorile liberale”, a declarat șeful CJ.

Referitor la întrebările solicitate de consilierii județeni PNL cu privire la cheltuirea bugetului județului, Ștef spune că „avem o hotărâre de Consiliu Județean pe care au votat-o colegii din marele partid de dreapta, am votat și am stabilit împreună niște tarife în cazul solicitărilor. Noi le-am spus că avem răspunsurile pregătite dar au de achitat suma X, nu mai știu exact cât este, și nu am mai primit niciun răspuns. Nu am înțeles foarte clar ce au de gând, dar răspunsurile sunt pregătite oricând achită acea taxă care a fost votată chiar de domniile lor”, spune Adrian Ștef.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.