Pompierii sătmăreni cei mai buni în cadrul concursului de la Oradea

pompieri

În perioada 9-10 iulie, în municipiul Oradea s-a desfășurat etapa interjudețeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, competiție organizată de ISU „Crișana” al județului Bihor.

La competiție au participat șapte echipe ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență și șapte ale serviciilor private pentru situații de urgență din județele Arad, Bihor, Cluj, Maramureș, Satu Mare, Sălaj și Timiș, fiecare lot având în componență un antrenor (șeful serviciului), opt concurenți și două rezerve.

În cadrul celor trei probe de concurs („Ștafeta 4X100 metri”, „Pista de îndemânare și viteză” și „Realizarea dispozitivului de intervenție”), membrii echipelor rivale au dat dovadă de dibăcie, implicare și profesionalism.
În continuare vă prezentăm clasamentul final al competiției:

La categoria servicii voluntare pentru situații de urgență:

Locul I

SVSU Bârsău (Satu Mare)

Locul II

SVSU Gherla (Cluj)

Locul III

SVSU Jimbolia (Timiș)

La categoria servicii private pentru situații de urgență:

Locul I

SPSU UNIO SA Satu Mare

Locul II

SPSU Vasrom SRL (Cluj)

Locul III

SPSU DUAL CP SRL (Arad).

Concursul s-a încheiat cu festivitatea de premiere, la care au fost prezenți reprezentantul Instituției Prefectului județului Bihor, ing. Florin Băran și inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana”, General de brigadă dr. Ioan Baș, care le-au înmânat diplomele și premiile învingătorilor, adresând felicitări tuturor participanților pentru prestația avută.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.