Ministrul Daniel Constantin a inaugurat sediul ALDE Satu Mare

Daniel Constantin4

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, în calitate de co-președinte al Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE) a efectuat azi, 10 iulie, o vizită la Satu Mare, ocazie cu care a fost inaugurat și sediul filialei ALDE din județul nostru.

Alături de Daniel Constantin, la prima conferință de presă organizată în sediul ALDE Satu Mare au participat și co-președintele Organizației Județene a formațiunii politice, Cristinel Smadu, respectiv cei doi co-președinți de la nivel de municipiu, Adrian Ștef și Cosmin Bota.

În luarea de cuvânt, Daniel Constantin a subliniat faptul că „facem parte dintr-o familie europeană care promovează de foarte mulți ani valorile liberale, valorile de centru dreapta. De acum, depinde numai de noi să putem să acoperim, să umplem încrederea pe care o au cetățenii în aceste valori”.

Apoi, liderul ALDE s-a referit la pregătirile pentru alegerile locale din 2016.

„O să facem alegeri interne, astfel încât să venim în fața cetățenilor cu cei mai buni candidați. Mie îmi place să cred că acei candidați trebuie să aibă cel puțin două caracteristici, să fie profesioniști și să fie oameni cât se poate de noi. Dacă răspundem la aceste două chestiuni cred că vom avea de câștigat dincolo de ceea ce transmitem că facem în actul de guvernare”, a declarat Constantin.

Adrian Ștef a declarat că apartenența de ALDE în Parlamentul European și „având și numele de ALDE, cred că nimeni nu mai poate să pună la îndoială că noi suntem adevărații liberali”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.