Beat criță, s-a răsturnat cu mașina într-un canal

accident Orasu Nou

Un bărbat de 38 de ani din Stâna a scăpat ca prin minune dintr-un accident de circulație ce a avut loc joi (9 iulie) seara, în jurul orei 20.00, pe DN 19, la intrarea în Orașu Nou. Beat criță, bărbatul a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat cu mașina într-un canal.

Poliţiştii spun că Ludovic M. de 38 ani din Stâna, conducând mașina pe DN19, la intrare în Orașu Nou, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieşit de pe carosabil și s-a răsturnat cu autoturismul într-un canal pluvial.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, poliţiştii au constatat că Ludovic M. nu deține permis de conducere pentru nici o categorie. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere și cu o îmbibație alcoolică de peste 0,80mg/l alcool pur în sânge.

Un Comentariu la "Beat criță, s-a răsturnat cu mașina într-un canal"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.