Rompetrol va deschide o nouă benzinărie în județul Satu Mare

benzinarie

Rompetrol, parte a grupului KMG International, vrea ca până la finele acestui an să deschidă încă 11 stații, printre care una și în județul Satu Mare. Potrivit directorului general al Companiei Rompetrol Downstream, Vlad Rusnac, benzinăria din județul nostru va fi deschisă în localitatea Petea.

„Săptămâna trecută am deschis o benzinărie în Sibiu, iar săptămâna viitoare vom inaugura o altă benzinărie în localitatea Petea, judeţul Satu Mare”, a declarat pentru jurnaliștii de la Capital, Vlad Rusnac.

Cu privire la intervalul de timp necesar pentru obținerea tuturor autorizațiilor și construcția efectivă a unei stații, reprezentantul Rompetrol a precizat că acesta diferă de la o stație la alta. „Pentru deschiderea unei stații în București este nevoie de aproape 12-18 luni, în timp ce la Petea (Satu Mare) am avut nevoie de doar 4 luni pentru obținerea avizelor și autorizațiilor”, spune Rusnac.

Potrivit directorul general Vlad Rusnac, pentru acest an compania și-a bugetat investiții de circa 18 milioane de dolari pentru deschiderea a 11 stații noi, pentru anul viitor investițiile fiind estimate la peste 20 milioane de dolari.

În țara noastră, compania operează peste 750 de puncte de distribuție de carburanți, prin stații proprii, stații partener și Rompetrol Expres, ocupând a doua poziție în topul celor mai mari jucători din această piață.

Sursa foto: www.capital.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.