Carei: Manifestări dedicate „Zilei Naționale a Franței”

Carei

Direcția de Cultură a municipiului Carei organizează, cu ocazia Zilei Naționale a Franței o serie de evenimente culturale, care se vor desfășura marți, 14 iulie.

Astfel, la Castelul Karolyi va putea fi vizitată expoziția de fotografie cu personalități, locuri și peisaje reprezentative din Franța. Expoziția se derulează în cadrul proiectului „Zile Naționale ale țărilor U.E.”, inițiat anul trecut, proiect în cadrul căruia, cu ocazia zilei naționale a fiecărui stat membru U.E. se expun timp de o săptămână, în Sala Cavalerilor a Castelului Karolyi zece fotografii cu personalități reprezentative ale țării respective.

Tot în Sala Cavalerilor va exista un stand, unde vizitatorii vor putea obține atât informații turistice, cât și detalii despre tradițiile și obiceiurile din zona Provence, superba regiune situată în sud-estul Franței, tocmai de la membrii Ansamblului „Le Ruban du Provence”, originari din Avignon.

Începând cu ora 19.00, la Amfiteatrul de lângă magazinul Oțelul va avea loc spectacolul de muzică tradițională și dans franțuzesc, cu invitați speciali din Avignon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.