Bărbat din Vetiș, mușcat de câinele vecinilor

muscat

Marți (7 iulie) seara, ambulanțierii sătmăreni au fost solicitați la un bărbat de 65 de ani din Vetiș, mușcat de un câine. Victima prezenta o plagă mușcată la nivelul gambei drepte. Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la Urgențele Spitalului Județean Satu Mare.

Se pare că pacientul aflat sub influența băuturilor alcoolice a mers în vecini unde a fost luat în primire de câinele acestora. Victima prezenta o plagă mușcată de aproximativ 10 cm la nivelul gambei drepte. După acordarea îngririlor medicale, acesta a fost transportat la UPU Satu Mare.

În cursul aceleiași zile, un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță a asistat o persoană căzută în Piața Mare. Victima prezenta patologie caracteristică expunerii la căldură.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJA Satu Mare, dr. Lucian Tarța, în cursul zilei de marți echipajele Serviciului de Ambulanță au intervenit la 117 solicitări din care 84 au fost cazuri pentru urgențe. S-a înregistrat o creștere a numărului de solicitări față de ziua precedentă (luni, 6 iulie) cu 22%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.