Aqua Park-ul din Satu Mare, model pentru ștrandul Broscărie din Sălaj

strand

Ștrandul Broscărie situat între Șimleu Silvaniei și comuna Pericei din județul Sălaj va fi modernizat și va putea fi asemănat cu ștrandurile din Ungaria dar și cu Aqua Park-ul din Satu Mare, susțin cei implicați în proiect. Ideea modernizării ștrandului Broscărie datează încă din 2013.

În acest proiect sunt implicați fostul prefect al județului Sălaj, Filonaș Chiș, fostul ministru al construcțiilor de mașini în perioada 1969-1972 și fostul ministrul al industriei construcțiilor de mașini grele în perioada 1972-1974, Ioan Avram, dar și proprietarul ștrandului, Gheorghe Trifan.

„Alături de domnul Avram am vizitat o serie de stațiuni recunoscute internațional din Ungaria, dar și din România, mai exact din Satu Mare. Vrem să le preluăm modelul acestor stațiuni, ca sălăjenii să nu mai fie nevoiți să meargă sute de kilometri până în Ungaria sau la Satu Mare la baze de agrement bine puse la punct. Sperăm ca ștrandul Broscărie să ajungă un Aqua Park apreciat atât pe plan național cât și international”, a declarat pentru jurnaliștii de la Graiul Sălajului, Filonaș Chiș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.