Consilierii municipali au dat undă verde pentru construirea unui fast-food la Burdea

fast-food

Întruniți azi, 7 iulie în ședință extraordinară, consilierii municipali au aprobat cu majoritate de voturi Planul Urbanistic Zonal (PUZ) prin care se schimbă funcțiunea terenului situat la Intersecția Burdea, pe care în trecut a fost o benzinărie OMV.

Vă reamintim că un investitor francez (societatea Dam Invest cu sediul în Franța) dorește să contruiască pe acel teren un restaurant fast-food tip Quick.

Votul favorabil dat de Consiliul Local Satu Mare vine după ce în cadrul ultimelor două ședințe, motivând că nu au primit destule informații, consilierii UDMR au respins proiectul de hotărâre.

„Acest proiect va permite construirea unui fast-food în zona Burdea îndeplinind o dorinţă mai veche a sătmărenilor. Consilierii care în prima şedinţă au votat împotrivă iar de două ori s-au abţinut (abţinerea este echivalentul unui vot împotrivă) sunt: Nits Janos, Szocs Peter, Nagy Szabolcs, Kiss Iosif”, a declarat primarul Dorel Coica.

Tot în ședința extraordinară de azi, consilierii locali au votat și rectificarea de buget a municipiului, reședință de județ, direcționând unele sume de investiții înspre domenii prioritare în acest moment, cum ar fi reabilitarea și modernizarea unor unități de învățământ.

Un Comentariu la "Consilierii municipali au dat undă verde pentru construirea unui fast-food la Burdea"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.