Sătmăreanca Bianca Rus, în război cu statul ! Vedeta a ajuns în justiție

Bianca Rus impreuna cu mama ei

Sătmăreanca Bianca Rus se judecă cu Administrația Domeniului Public (ADP) după ce a fost somată să plătească o amendă de aproximativ 1.200 de lei la o mașină pe care a vândut-o cu mai mulți ani în urmă.

Mama Biancăi, Rodica Rus, susţine că atât fiica ei cât şi cumpărătorul maşinii au fost de bună credinţă şi au parcurs toate etapele necesare tranzacţiei, însă acestea nu au fost înregistrate în bazele de date ale statului.

Dosarul cu nr. 9948/296/2014 a fost înregistrat la Judecătoria Satu Mare în data de 29 septembrie 2014, iar prin sentința din 5 martie 2015, magistrații au respins cererea formulată de către stat. În data de 23 aprilie 2015, ADP-ul a atacat cu apel decizia Judecătoriei Satu Mare.

Bianca și-a mandatat mama să o reprezinte în instanţă.

„Fiica mea a vândut mașina cu mai multă vreme în urmă. A radiat-o de pe numele ei, iar noul proprietar a înregistrat-o pe al lui. Însă la un moment dat am primit acasă o amendă de vreo 250 de lei pentru că mașina ar fi fost găsită parcată într-un loc nepermis. Cu timpul au fost adăugate dobânzi și penalități, iar suma a ajuns la 1.200 de lei. Am dat în judecată ADP-ul pentru că nu fiica mea trebuie să plătească această sumă” a declarat pentru jurnaliștii de la www.wowbiz.ro mama Biancăi.

Sursa foto: www.wowbiz.ro

2 Comentarii la "Sătmăreanca Bianca Rus, în război cu statul ! Vedeta a ajuns în justiție"

  1. Pingback: Tribunalul Satu Mare a amânat pronunțarea în dosarul cântăreței Bianca Rus | Satmareanul

  2. Pingback: Bianca Rus, în așteptarea sentinței Tribunalului Satu Mare | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.