La finalul sesiunii parlamentare, Andreea Paul și-a prezentat bilanțul

Andreea Paul

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 3 iulie, la sediul PNL Satu Mare, deputatul Andreea Paul a prezentat bilanțul activității sale, raportat la sesiunea parlamentară care tocmai s-a încheiat.

Din documentul prezentat de parlamentarul liberal reiese că din cele 57 de proiecte de lege pe care le-a inițiat, au fost promulgate două. Andreea Paul mai spune că a luat cuvântul de 268 de ori și a făcut 165 de declarații politice. De asemeanea, a adresat 192 de întrebări și interpelări parlamentare și a depus un număr de 25 de moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Ponta.

Andreea Paul s-a referit și la câteva subiecte de ordin local spunând că „bugetul județului Satu Mare a înregistrat creșteri constante în ultimii cinci ani, cu excepția anului 2015. În acest an se observă o scădere cu aproximativ 12 milioane de lei, de la 198 milioane lei cât era în 2014, la aproape 185 de milioane de lei în acest an”.

În altă ordine de idei, parlamentarul PNL l-a acuzat pe președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ștef că acesta ar face presiuni politice asupra liberalilor din Negrești-Oaș, după un incident ce ar fi avut loc la Sâmbra Oilor din acest an.

Potrivit Andreei Paul, la sfârșitul Sâmbrei Oilor din acest an, reprezentanții PNL Negrești-Oaș au avut un schimb de replici cu președintele CJ, Adrian Ștef. Parlamentarul mai spune că Adrian Ștef ar fi depus plângere la Poliție, acuzând că ar fi fost agresat de către membrii PNL din Negrești, însă în opinia Andreei Paul, victimele sunt chiar liberalii prezenți la incident. Ulterior, susține parlamentarul liberal, cei aproximativ 30 de persoane au fost puse pe drumuri pentru a da declarații, în calitate de martori, la IPJ Satu Mare.

Întrebată de ce nu a vorbit mai repede despre acest caz, Andreea Paul spune că a aflat despre aceste lucruri doar joi (1 iulie) când și-a prezentat bilanțul în fața colegilor săi de partid din Negrești.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.