Beat criță un sătmărean a intrat cu mașina în şanţ (Foto&Video)

gunoi1

gunoi2

gunoi3

Un accident de circulaţie provocat de un bărbat de 36 de ani din Livada a avut loc astăzi, 3 iulie, pe o uliţă din Finteuşu Mic, comuna Satulung (judeţul Maramureş). Acesta se afla la volanul maşinii firmei la care lucrează, SC Deiosim COM SRL, cu sediul în Oraşul Nou, societate comercială ce se ocupă cu colectarea deşurilor de pe raza mai multor localităţi din judeţele Satu Mare, Sălaj şi Maramureş.

Beat criţă, şoferul a intrat cu maşina de gunoi în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers, a lovit un gard şi o conductă de gaz.

În maşină mai erau şi alţi doi muncitori, unul la fel de beat precum şoferul. Singurul muncitor treaz a fost un tânăr din Oraşu Nou care a sărit de pe maşină când a văzut ce se întâmplă.

La faţa locului au ajuns de urgenţă pompieri, poliţişti dar şi un echipaj de la E-ON Gaz. Pentru a preveni producerea unei catastrofe, echipa de la E-ON a întrerupt pentru o perioadă furnizarea gazului la o gospodărie, până când maşina de gunoi a fost scoasă din şanţ şi repusă pe drum.

Poliţiştii l-au testat pe şofer cu etilotestul, care indica o concentraţie de 1,37 mg pe litru alcool pur în aerul expirat. Potrivit oamenilor legii maramureşeni, şoferul a condus beat maşina de gunoi zeci de kilometri până în Satulung.

În comuna Satulung, muncitorii adunau gunoiul de la gospodăriile localnicilor, în baza unui contract pe care firma îl are cu administraţia locală.

Sursa Foto&Video: www.actualmm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.