Judecătorul MIHAI CIORCAȘ, investit în funcția de vicepreședinte al Tribunalului Satu Mare

Mihai Ciorcas

Miercuri, 1 iulie, judecătorul Mihai Ciorcaş a fost investit în funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Satu Mare, cu un mandat de trei ani, prin Hotărârea Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Rezultatele concursului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea, organizat în perioada 27 martie-24 iunie 2015, au fost validate printr-o hotărâre a plenului CSM din data de 30 iunie.

La Tribunalul Satu Mare funcţia de vicepreşedinte a devenit vacantă la data de 1 ianuarie 2015, dată de la care a încetat mandatul judecătoarei Nilda Preda Târnoveanu.

Mihai Ciorcaş este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii de Vest Oradea promoţia 1999. În acelaşi an, a fost admis în magistratură, iar după absolvirea Institutului Naţional al Magistraturii începând cu septembrie 2000 a funcţionat ca procuror stagiar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare şi din anul 2002 este judecător la Judecătoria Satu Mare.

În anul 2004 a promovat ca judecător la Tribunalul Satu Mare, Secţia Penală, în cadrul căreia a deţinut funcţia de preşedinte de secţie începând cu data de 24 aprilie 2012.

Din data de 1 iulie 2015, judecătorul Mihai Ciorcaş ocupă funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.