TRAGEDIE LA SATU MARE: Un TÂNĂR de 25 de ani s-a ÎNECAT în SOMEȘ (Foto)

inecat1

inecat2

inecat3

inecat4

inecat5

inecat6

inecat7

inecat8

inecat9

După mai multe zile de căutări, corpul neînsuflețit al tânărului de 25 de ani, Felix Boloș, care în noaptea de vineri, 26, spre sâmbătă 27 iunie s-a aruncat în apele Someșului, a fost găsit azi (30 iunie) dimineață în jurul orei 09.00, în apropierea Podului Decebal, în zona sediului ACR din Satu Mare. Pompierii au fost sunați de către persoane care au văzut corpul unui om plutind pe Someș.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02.00, Felix Boloș împreună cu mai mulți prieteni a ajuns pe Podul Decebal, când acestuia i-a venit ideea să traverseze înot Someșul. Le-a spus prietenilor să-l aștepte pe celălalt mal. Tânărul a intrat în apă, a rezistat până la mijlocul râului, după care se pare că a fost prins de curenți.

Speriat că nu mai iese din apă, unul dintre prietenii acestuia a sunat la „112”. La fața locului s-au deplasat polițiști, jandarmi și pompieri care l-au căutat toată noaptea pe tânăr, însă fără rezultat.

Corpul neînsuflețit al acestuia a fost găsit azi dimineață. Pe lângă oamenii legii, la fața locului a ajuns și bunica, respectiv tatăl tânărului.

Cadavrul acestuia a fost transportat la morga Spitalului Județean Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.