MIRCEA GOVOR semnalează nereguli la FC OLIMPIA SATU MARE

Mircea-Govor

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Mircea Govor, a declarat în ședința de azi, 30 iunie, că dacă nu se vor lua măsuri urgente pentru rezolvarea neregulilor de la Olimpia va propune sistarea finanțării clubului.

„Olimpia a închiriat un spaţiu pe strada Retezatului ca să culce fotbaliştii sau pe cine vor ei. Nu sunt de acord cu acest mod de a folosi banii publici pentru odihnă şi tratament. Pentru competiţii şi activităţi sportive noi suntem deschişi. Dar dacă de astăzi nu se iau măsuri ca acel spaţiu să fie eliberat, să nu se plătească 10.000 de lei pe lună, ce mi se pare o jignire pentru banul public, eu voi propune sistarea finanţării pentru clubul Olimpia”, a declarat Govor.

În altă ordine de idei, Mircea Govor a declarat că nu este de accord cu achiziționarea Stadionului „Someșul” din bani publici. „Nu sunt de acord ca din bani publici să se cumpere stadionul Someşul. Dacă cineva vrea să-l cumpere, să-l cumpere pe bani privaţi, aia nu ne interesează pe noi”, spune Govor.

De asemenea, vicepreședintele CJ a cerut să vadă organigrama clubului deoarece, în opinia acestuia „acolo sunt mai mulți cu mapa decât cu sapa, adică sunt mai mulți oficiali decât fotbaliști”.

„Eu sunt total pentru fotbal, pentru sportul sătmărean, dar trebuie să clarificăm lucrurile”, a mai adăugat Mircea Govor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.