Dosarul lui ADRIAN BOTA amânat de TRIBUNALUL SATU MARE

Adrian Bota

Magistrații Tribunalului Satu Mare au amânat azi, 30 iunie, pentru un nou termen dosarul în care polițistul sătmărean Adrian Bota este cercetat pentru luare de mită, trafic de influență și spălare de bani. Următorul termen a fost stabilit pentru data de 10 iulie.

S-a cerut amânare în procesul lui Bota din cauza lipsei dosarului care nu a fost încă restituit de la Curtea de Apel Oradea (CAO), instanță la care polițistul a contestat încheierea Tribunalului Satu Mare din data de 16 iunie, ce prevede luarea față de acesta a măsurii de control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Vă reamintim că Adrian Bota a fost trimis în judecată de către DNA în data de 21 mai 2015. În același dosar a fost trimis în judecată și Vasile Nagy, în sarcina căruia s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de complicitate la spălare de bani.

Pentru a citi rechizitoriul întocmit de procurori în cazul lui Adrian Bota, sunteți rugați să accesați următorul link: http://www.satmareanul.net/2015/05/21/adrian-bota-trimis-in-judecata-de-dna/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.