Vezi programul „Zilelor Județului Satu Mare”

INNA
În perioada 26-28 iunie, Consiliul Județean va organiza a III-a ediție a „Zilelor Județului Satu Mare”, eveniment unic în țară la care sunt invitați toți sătmărenii.
Numărul mare de participanți din zonă, din țară și din străinătate, deschide drumul pentru activitatea turistică în zona etno-folclorică a județului nostru. Edițiile anterioare au avut un real succes, crescând vizibilitatea județului Satu Mare atât pe plan local, regional, național cât și internațional.
Reușita acestui eveniment, se măsoară în bucuria oamenilor care datorită obiceiurilor prezentate, a portului popular și a produselor culinare specifice fiecărei zone, au avut ocazia să retrăiască pentru o clipă copilăria și viața la țară, în familiarizarea copiilor și nu numai, cu tradițiile, și obiceiurile păstrate de-a lungul timpului, în trezirea interesului, cultivarea respectului și nu în ultimul rând la perpetuarea și promovarea culturii noastre tradiționale și a obiceiurilor care ajută la definirea identității județului Satu Mare.
Și anul acesta, organizatorii doresc să ofere spectacole și activități pe tot parcursul derulării evenimentului care să confere divertisment și bună dispoziție tuturor categoriilor de public.
Click aici pentru a vedea programul „Zilelor Județului Satu Mare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.