Accident provocat de o mașină de poliție la intrarea în Satu Mare (galerie foto)

 

 

 

masinapolitielovita1masinapolitielovita2masinapolitielovita3

O mașină de poliție a provocat azi, 18 iunie, un accident de circulație, în afara municipiului Satu Mare, pe DN 19A. Din cauza nepăstrării distanței regulamentare în mers, mașina de poliție a intrat într-un Ford Transit, care se deplasa în fața sa. Cele două mașini se deplasau din direcția Satu Mare spre Carei.

În urma impactului mașina de poliție a fost grav avariată, fiind ulterior abandonată pe strada Râtu Mare din municipiul Satu Mare. Ford Trasit-ul a fost lovit în colțul din stânga spate, însă pagubele nu sunt mari, spun polițiștii.

Din investigațiile efectuate reiese că șoferul Ford Transit-ului a încetinit și a vrut să vireze la stâng, iar polițistul venea cu viteză în spatele acestuia și a observat prea târziu manevra celuilalt șofer, nemaiputând evita impactul.

Polițistul vinovat de producerea accidentului se afla singur în mașină. Pe numele polițistului s-a întocmit un proces verbal, dar acesta va fi supus și unei anchete administrative. Dacă în urma anchetei interne va fi găsit vinovat, acesta va plăti pagubele provocate mașinii aflate în dotarea poliției.

Cei doi șoferi au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.