Doi oșeni stabiliți la Paris, ajută copiii orfani din județul Satu Mare

irina

Copiii din centrele de plasament din județul Satu Mare beneficiază de un real sprijin din partea negreștencei Irina Mariana Bogdan (Foto: Irina Mariana Bogdan, împreună cu fiica sa), sufletul Asociației „Mecena” din Paris și al lanțului de magazine „Gustul de acasă”, patronat de boineșteanul Cristi Frățilă, firmă ce își desfășoară activitatea în Franța.

„Asociația MECENA, în parteneriat cu lanțul de magazine din Franța „GUSTUL DE ACASĂ„, vă invită la sărbătoarea orașului Montreuil care are loc pe 20 iunie 2015, între orele 11.00 și 23.00, la Parc Montreau, 31 boulevard Théophile Sueur, 93100 MONTREUIL. Expunem România și produsele noastre tradiționale francezilor și tuturor persoanelor prezente. Se poate servi o bere la halbă, mici și alte produse romanești, cu scopul ne a ne aduce aminte de gustul de acasă” anunță negreșteanca Irina Mariana Bogdan pe pagina sa de Facebook.

O parte din beneficiile acestui demers vor reveni Asociatiei „Mecena”, care are ca obiectiv ajutorarea copiilor din centrele de plasament din Satu Mare. Mai mult decât atât, duminică, 21 iunie, Asociația „Mecena” va participa la „Ziua Muzicii Românești” de la Paris, unul dintre organizatori fiind magazinele „Gustul de acasă”, partenerul oficial al asociației.

La fel ca și în cazul sărbătorii orașului Montreuil, o parte din încasări vor fi direcționate către Asociația „Mecena” și apoi către copiii orfani din Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.