Sătmăreanca săptămânii – Loredana Pavel

loredana-pavel28loredana-pavel19loredana-pavel18 loredana-pavel17 loredana-pavel16 loredana-pavel15loredana-pavel3 loredana-pavel2 loredana-pavel4 loredana-pavel5 loredana-pavel13 loredana-pavel11 loredana-pavel22 loredana-pavel23loredana-pavel24+loredana-pavel25loredana-pavel26 loredana-pavel27
Reporter: Pentru început îți propun să ne spui câteva cuvinte despre tine. Cine este Loredana Pavel?
Loredana Pavel: Sunt o elevă simplă, sociabilă, pasionată de modelling. Îmi place să mă implic în diferite activități și să ies cu prietenele mele în oraș. Îmi plac călătoriile pentru că îmi oferă șansa să descopăr lumea. Am 17 ani, sunt elevă în clasa a XI-a și studiez la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „George Emil Palade” din Satu Mare.
R.: Ești fotomodel la Agenția „Trust Models” din Satu Mare. Cum ai ajuns în lumea modellingului?
L. P.: Am ajuns în lumea modellingului, influențată de o prietenă care a participat la Miss Satu Mare 2014. Am întâlnit-o pe Kariklea David, managerul Agenției „Trust Models”, care mi-a propus să urmez cariera în lumea modei. Practic modellingul de un an, răstimp în care am participat la mai multe prezentări de modă.
R.: Cum ți s-au părut săptămânile de pregătire pentru Miss?
L. P.: Săptămânile mi s-au părut puțin grele deoarece trebuia să mă împart între școală și pregătirile pentru Miss însă, datorită ambiției de a fi cea mai frumoasă sătmăreancă am reușit să fac față.
R.: Care a fost primul tău gând când ți-ai auzit numele și ai realizat că ai fost desemnată cea mai frumoasă sătmăreancă?
L. P.: Datorită emoțiilor pe care le aveam nu am conștietizat că am fost desemnată cea mai frumoasă sătmăreancă, dar mi-am cules gândurile și m-am simțit onorată să fiu MISS Satu Mare 2015.
R.: Ce ți-au spus prietenii după ce ai câștigat titlul de „Miss Ziua Orașului Satu Mare”?
L. P.: Prietenii m-au felicitat și mi-au zis că ei erau siguri de frumusețea mea.
R.: Ce înseamnă scena pentru tine?
L. P.: Scena pentru mine înseamnă un loc unde reflectoarele și toate privirile oamenilor sunt ațintite asupra mea, iar aceste lucruri mă fac să mă simt foarte specială, apreciată de toată lumea.
R.: Cine este modelul tău în viață?
L. P.: Modelul meu în viață este Bar Refaeli. Este un fotomodel israelian și ocazional actriță. Ea a fost covergirl al magazinului „Sports Illustrated Swimsuit Issue” în 2009, iar în 2012 a fost cotată pe locul I în topul „Hot 100” al Revistei „Maxim”. În 2013, ea a găzduit primul sezon al showului „The X Factor Israel”.
R.: Unde îți place să te distrezi? Să ieși cu prietenii?
L. P.: Îmi place să mă distrez în aer liber sau să ies în cluburile sătmărene. Îmi place foarte mult să ies la „Cuba Bar”, „Beach Party”, având în vedere că a venit sezonul de vară. Da, îmi place foarte mult să ies cu prietenele mele de câte ori am ocazia.
R.: Ce hobby-uri are Loredana Pavel?
L. P.: Hobby-ul meu este modellingul, cântatul și arta.
R.: La ce te gândești când spun Satu Mare?
L. P.: La un oraș frumos, cu multe locuri frumoase, dar în special mă gândesc la acasă, locul unde m-am născut și îmi petrec majoritatea timpului.
R.: Planuri de viitor?
L. P.: Planurile de viitor sunt bazate foarte mult pe cariera mea în lumea modei. Vreau să mă dedic cât mai mult carierei mele pentru a ajunge cât mai departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.