Marcela Papici, noul manager al Spitalului Județean Satu Mare

marcelapapici

Actualul viceprimar al municipiului Satu Mare, Marcela Papici, a fost numită în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă organizate azi, 11 iunie, de către conducerea Consiliului Județean (CJ) Satu Mare.

La întâlnirea cu jurnaliștii au participat președintele CJ Satu Mare, Adrian Ștef, vicepreședintele Mircea Govor și Marcela Papici.

„Din discuțiile avute la nivelul conducerii CJ cred că am găsit formula cea mai bună. Îi mulțumesc doamnei Marcela Papici că a acceptat această funcție și că că dorește să continuăm împreună tot ce am început la Spitalul Județean”, a declarat Adrian Ștef.

„Este un moment important și cu surprize pentru toți cei care au aflat această știre. După plecarea doamnei Venemozer am rămas cu un interimat la nivelul conducerii Spitalului Județean, astfel că trebuia găsită o soluție. Am vorbit cu domnul președinte să găsim o formulă cât mai bună. Doamna Marcela Papici are o experiență de trei ani în administrație. Cu experiența dânsei sper să continuăm ce ne-am propus pentru schimbarea imaginii Spitalului Județean Satu Mare. Avem încrederea că am găsit formula cea mai bună”, a declarat Mircea Govor.

În luarea de cuvânt, noul manager al SJU Satu Mare a mulțumit conducerii CJ pentru încrederea cu care a fost investită. „Vă mulțumesc că mă girați cu această încredere. Vă asigur că o să fac tot ce este omenește posibil pentru a mă achita de o funcție de o asemenea importanță. Am acceptat această funcție gândindu-mă și dorind să fac pentru sătmăreni lucruri importante”.

Macela Papici a fost numită pe perioadă determinată, urmând să susțină examenul de ocupare a funcției.

2 Comentarii la "Marcela Papici, noul manager al Spitalului Județean Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.