Seri Pozitive: „Stresorii familiei: provocări și resurse”

Seara Pozitiva Iunie Satmareanul

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj și constă în seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă. Se creează un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute sunt teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii organizatorii vă propun o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea, psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală.

Tema lunii iunie este „Stresorii familiei: provocări și resurse”, iar invitata serii va fi Andrea Romaniuc, psihoterapeut Adlerian.

Evenimentul din această lună se va desfășura în data de 16 iunie, în intervalul orar 18.00-20.30, la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” (Casa de Cultură a Sindicatelor), Bd. Transilvania nr. 3, Sala mică, etaj 1.
Sunt Andrea Romaniuc, psihoterapeut Adlerian. Am onoarea de a mă afla din nou cu voi ca să creăm o seară pozitivă, vitaminizatoare și dătătoare de speranță.

Vă invit la o seară în care să ne aplecăm cu sinceritate asupra propriei persoane, a factorilor de stress proprii și moșteniți din familia de origine. O seară în care să nu lăsăm lucrurile fără măcar o soluție din cele trei mereu posibile. Toți „moștenim” diverse modalități de stress din familie dar mai moștenim și mecanisme de rezolvare iar pe altele le învățăm. Uneori învățăm sau reînvățăm și … curajul. Uneori avem nevoie ca alții să ne fie oglinzi pentru punctele slabe dar și pentru punctele tari.

Propun o discuție și lucrul cu sinele pe tema „Stresori și resurse”. Tot ce trebuie să aduceți cu voi este un instrument de scris, disponibilitate de lucru cu sinele și onestitate. Cine va dori, va avea ocazia să împărtășească, cine nu va simți să o facă, va lucra în liniște și discreție în forul lui/ei interior. Veți primi și câteva materiale suplimentare de citit acasă sau la muncă în pauza de cafea, pe tren sau la coafor. Propun, de asemenea, să veniți cu întrebări. E un spațiu pentru creștere personală, securizat afectiv, confidențial, discret.

„Stresorii familiei: provocări și resurse” a fost creat pentru a fi folosit de persoane individual, familii și grupuri pentru a studia diferite feluri de situaţii stresante şi pentru a identifica abilităţile, strategiile şi punctele tari care sunt de ajutor şi utile în gestionarea situaţiilor stresante.

Vă aștept cu drag, alături de Delia!

Înscrieri se pot face la: http://schimbarepozitiva.ro/stresorii-familiei-provoc-ri-i-resurse/
Premiul la tombolă este oferit de Ilona Gall și constă într-un coș din hârtie, confecționat manual.

Sunteți așteptați, într-un nou concept, alături de organizatori pentru a face diferența în această lume gri. Aduceți o doză de energie pozitivă în viața dumneavoastră și a celorlalți.

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsați ca banii să vă împiedice să veniți la aceste seri. Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.

Partenerii „Serilor Pozitive” Satu Mare sunt: Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, SM Live, Jurnalul de Nord Vest, Jurnalul de Satu Mare și Biblioteca Județeană Satu Mare.

Persoana de contact este Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect „Seri Pozitive” Satu Mare, telefon 0745 – 612899, e-mail: contact@viata-un-dar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.