Dorel Coica a felicitat campionii naționali la popice U23

Popice1

Popice2

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a felicitat azi, 8 iunie într-un cadru festiv, echipa de popice a CSM Satu Mare care a cucerit locul I la Campionatul Național de tineret (U23). Competiția s-a desfășurat în perioada 30-31 mai la Târgu Mureș.

Alături de primar la conferința de presă au participat și președintele CSM Satu Mare, Valeriu Neagu, antrenorul echipei câștigătoare, Gheorghe Sabău, dar și trei dintre popicarii clubului sătmărean, și anume: Dumitru Zahari, Marius Lucuț și Gabriel Sabău.

În luarea de cuvânt, Gheorghe Sabău a declarat că echipa de popice a CSM Satu Mare a reușit să detroneze formația CFR Olimpia ACB Iași, care timp de șase ani a dominat campionatele naționale de popice.

În concurs s-au înscris șase echipe: CS Electromureș Tg. Mureș, CS Siderurgica Hunedoara, CS Atletic Fieni, CFR Olimpia ACB Iași, CFR Cluj-CSM Câmpia Turzii și CSM Satu Mare.

În cadrul Campionatului Național, pentru CSM Satu Mare au evoluat: Ciprian Cubițchi, Vasile Maxim, Darius Șoncodi, Gabriel Sabău, Vlad Sabău, Marius Lucuț, iar rezerve au fost Dumitru Zahari și Bogdan Bondics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.