Simona Pop: „ŞIIIIIII DAAAAAA!!!!! Visele CHIAR pot deveni realitate !!!!!!!!!”

Simona Pop1

Simona Pop2

Printr-un mesaj emoţionant postat sâmbătă (6 iunie) seara pe pagina sa de Facebook, sătmăreanca Simona Pop le mulţumeşte tuturor celor care au fost alături de ea în pregătirile pentru Campionatul European de scrimă, dar şi la competiţia care se desfăşoară în aceste zile în localitatea elveţiană Montreux.

Vă reamintim că în urma unui parcurs extraordinar, sătmăreanca noastră aduce României medalia de bronz la spadă individual feminin seniori. Competiţia s-a desfăşurat sâmbătă.

Simona a avut un parcurs de excepție, iar la final a exclamat: “Nu îmi vine să cred!”.
„ŞIIIIIII DAAAAAA!!!!! Visele CHIAR pot deveni realitate!!!!!!!!! Azi un vis a devenit realitate. Am câştigat prima mea medalie la individual la seniori. Am visat mult la această medalie, am sperat dar nu pot să zic că am şi crezut cu adevărat că voi reuşi să o obţin, dar uite că Doamne Doamne mi-a arătat din nou cât este de Mare.

Aş vrea să vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi fost alături, care m-aţi ajutat şi m-aţi suportat în momentele dificile … care nu au fost puţine.

Să nu vă supăraţi, dar nu o să dau nume la ora asta că îmi este frică să nu uit pe cineva şi chiar nu vreau să se întâmple acest lucru.

Mulţumesc antrenorilor, colegelor de la lot, coechipierelor mele iubite, prietenilor şi familiei care au urlat în faţa calculatoarelor şi nu în ultimul rând Celui de Sus.
Mi-aş fi dorit ca măcar un părinte să mă fi văzut azi pe podium, să se fi bucurat cu mine, dar sunt sigură că m-au ajutat de acolo de unde sunt ei acum, aşa că vă mulţumesc şi vouă.

Aaaaaaaa şi ca să ştiţi, azi facem 10 ani de când suntem împreună cu soţul meu drag. Aşa că LA MULŢI ANI Adrian Pop. Te iubesc mult de tot”, scrie spadasina noastră pe pagina sa de Facebook.

Un Comentariu la "Simona Pop: „ŞIIIIIII DAAAAAA!!!!! Visele CHIAR pot deveni realitate !!!!!!!!!”"

  1. Pingback: Simona Pop: „Visele chiar pot deveni realitate !” | Țara oașului

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.