Sătmăreanul Alex Marian, învins de Yeva în semifinala de la „Românii au talent”

Alex Marian

Alex (Alexandru) Marian, Shobo pentru prieteni, tânărul de 15 ani din Satu Mare, a făcut senzaţie vineri seara (azi, 5 iunie) pe scena de la „Românii au talent”, şi cu toate acestea sătmăreanul nostru s-a „poticnit” în pragul accederii în MAREA FINALĂ. Alex, ajuns la mâna juriului, a pierdut cu 3 la 1 în faţa Yevei, dansatoarea care s-a calificat în ultimul act al show-ului.

„Mai lăsat fără cuvinte. Extraordinar de frumos momentul tău, sublim. Eşti foarte bun”, a declarat Andra, după momentul lui Alex.

„Tinere, în afară de faptul că ai o apariţie bună în orice context de show, cânţi foarte bine. Ne-ai dat emoţii dintr-o chitară”, a spus Mihaela Rădulescu.
Numai cuvinte de laudă la adresa lui Alex a avut şi Andi Moisescu. „Aş cumpăra oricând bilet la concertul tău”, a declarat acesta.

Alex a intrat, alături de Yeva, la decizia juriului. Andra, Mihaela Rădulescu, Bebe Cotimanis şi Andi Moisescu au decis, cu scorul de 3 la 1, în favoarea Yevei, cea care s-a calificat în MAREA FINALĂ a show-ului de talente. Singurul jurat care i-a dat votul lui Alex a fost Andi Moisescu.

Alexandru Marian are 15 ani şi este elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Satu Mare.

2 Comentarii la "Sătmăreanul Alex Marian, învins de Yeva în semifinala de la „Românii au talent”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.