Parada mașinilor retro în centrul Sătmarului (Galerie foto)

masini1

masini2

masini3

masini4

masini5

masini6

masini7

masini9

masini10

masini11

masini12

masini13

masini14

masini15

masini16

masini17

masini18

masini19

masini20

masini21

masini23

masini24

masini25

Pasionații mașinilor retro din cinci țări (Ucraina, România, Polonia, Republica Moldova și Ungaria) și-au dat azi, 6 iunie, întâlnire în centrul Sătmarului unde și-au expus bijuteriile automobilistice pentru a fi admirate de către trecători. Întâlnirea cluburilor „Drum Bun” din cele cinci țări a ajuns în acest an la cea de-a II-a ediție.

La eveniment a participat și președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ștef.

Cele aproximativ 50 de mașini au poposit aproximativ două ore, în fața Catedralei romano-catolice. Apoi, „bătrânele doamne” au pornit spre Ardud și Tășnad, acolo unde în cursul zilei de duminică, 7 iunie, va avea loc o a doua paradă a mașinilor de epocă.

Potrivit celor declarate de George Negrea, cea mai veche mașină prezentă la parada din acest an este din ani 50. „Avem Rolls-Royce, Renault, Bugatti, Dacii 1300 și 1310, Mercedes, Skoda, VW, Nysa, Warszawa, etc. Cea mai veche mașină este din anii 50”, spune George Negrea.

Clubul „Drum Bun” este asociaţia maşinilor de epocă înfiinţată de polonezi în urmă cu aproximativ 4 ani, filiala de la Satu Mare fiind deschisă în toamna anului 2013, președintele fiind George Negrea. Clubul este format din persoane pasionate de autoturisme româneşti Dacia, dar și alte mărci internaționale. În ciuda faptului că sunt peste 500 de kilometri între Satu Mare şi Cracovia colecţionarii de maşini de epocă au o relaţie strânsă şi organizează periodic întâlniri şi expoziţii de vehicule istorice.

Evenimentul a fost organizat de către preşedintele Clubului „Drum Bun”, filiala Satu Mare, George Negrea, cu sprijinul CJ și a Centrului de Creație Satu Mare.

3 Comentarii la "Parada mașinilor retro în centrul Sătmarului (Galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.