Social-democrații sătmăreni îl susțin pe premierul Victor Ponta

Govor

Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a declarat azi, 5 iunie, în fața jurnaliștilor că organizația pe care o conduce „este solidară cu domnul Victor Ponta. Este cea mai grea situație cu care se confruntă partidul în ultimii 25 de ani”.

Alături de Mircea Govor, la conferința de presă de azi după-amiază au participat și vicepreședintele Organizațiției Județene a PSD Satu Mare, Nicolae Bura, respectiv președintele Organizației Județene de Tineret, Raul Băbțan.

Reacția conducerii social-democraților sătmăreni vine după ce în cursul acestei zile, DNA i-a comunicat premierului Victor Ponta că este urmărit penal pentru fapte pe care le-ar fi săvârșit în perioada în care a fost avocat.

În luarea de cuvânt, liderul PSD Satu Mare, Mircea Govor spune că „Organizaţia PSD Satu Mare este solidară şi alături de domnul Victor Ponta. Este situaţia cea mai grea din ultimii 25 de ani pe care o parcurge partidul nostru. Niciodată nu ne-a fost dat să vedem că primul om în partid şi al doilea om să aibă probleme. Noi, cei din teritoriu, e normal să fim alături de dânşii, să încercăm prin toate pârghiile legale să fim alături de şefii noştri pentru că o problemă la nivel naţional cu domnul Victor Ponta nu aduce decât la probleme şi la nivel local”, spune Govor.

În opinia liderului PSD Satu Mare „cineva vrea să aducă din nou la guvernare fostul regim Băsescu, care a nenorocit această ţară, a tăiat salariile, pensiile, a închis şcolile, spitalele şi nu fac altceva decât se ascund după sigla PNL”.

Mircea Govor mai spune că „aceşti profesionişti în diversiuni şi combinaţii, prin acest paravan, şi prin oportunitatea de care dispun la ora actuală, încearcă tot posibilul să forţeze o demitere a premierului. Sper că domnul Victor Ponta şi întreaga echipă vor fi puternici, nu vor ceda presiunilor”.

În luarea de cuvânt, Nicolae Bura a vorbit despre câteva aspecte care i se par „cel puțin suspecte”. Este vorba, potrivit celor declarate de Bura, despre „anunțarea moțiunii de cenzuri chiar astăzi, când Victor Ponta este pus sub acuzare. Eu văd această situație ca fiind o consecință a succesului înregistrat de Guvernul Ponta și a politicilor care au dus la creșterea economică în România”.

Președintele TSD Satu Mare a declarat că și tinerii social-democrați sunt alături de premierul României. „Suntem solidari cu fostul președinte al Organizației de Tineret și cu actualul președinte al PSD, premierul României, Victor Ponta”, spune Băbțan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.