Mai rău ca-n Vestul Sălbatic: Oamenii legii din Carei atacați cu pietre de către romi

scandal

Un grup de romi din Carei le-au dat de furcă oamenilor legii care au încercat să potolească scandalul ce a avut loc pe o stradă din municipiu. Pentru a-i liniști, unul dintre polițiști a tras focuri de armă. Nici romii nu s-au lăsat cu una, cu două. Au pus mâna pe pietre și au aruncat în mașina jandarmilor făcând țăndări unul dintre geamurile mașinii.

Scandalul a avut loc joi, 4 iunie, în jurul orei 23.30. La fața locului s-au deplasat două patrule mixte de siguranță publică şi o patrulă de poliție rurală.

Primul echipaj, alcătuit dintr-un poliţist şi un jandarm, a fost atacat cu pietre de către doi romi implicați în scandal, distrugând geamul lateral dreapta faţă al autospecialei apartinând Jandarmeriei.

În acel moment, la coborârea din mașină, agentul de siguranţă publică a tras două focuri de avertisment în plan vertical şi unul în direcţia agresorilor la nivelul picioarelor, fără a fi înregistrate victime.

Poliţiştii au identificat doi dintre scandalagii. În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei, instanţa dispunând efectuarea de cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și distrugere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.