Dorel Coica: „Dorim să susţinem fotbalul sătmărean şi echipa de fotbal Olimpia”

fotbal

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 5 iunie, primarul Dorel Coica a declarat că susține echipa de fotbal Olimpia Satu Mare. De asemenea, edilul a felicitat conducerea clubului și pe antrenorii acestuia pentru câștigarea Cupei Confederațiilor la juniori.

Alături de primar, la întâlnirea cu jurnaliștii au participat și președintele FC Olimpia Satu Mare, Dan Băbuț, antrenorul de fotbal Ioan (Lulu) Dragomir și jucătorul Denis Chivari.

„Dorim să susţinem fotbalul sătmărean şi echipa de fotbal Olimpia. Au fost discuţii pentru plata unor datorii, dar vom căuta soluţia legală pentru finanţare în continuare. Însă, mereu ne lovim în Consiliul Local de bariera celor zece consilieri UDMR, adică nouă udemeriști plus Cosmin Raţiu. Voi iniţia o dezbatere publică împreună cu iubitorii sportului şi vom prezenta toate cheltuielile făcute de UDMR când conducea clubul. Eu sunt om de sport şi susţin Olimpia, Adrian Ştef şi el este om de sport şi o susţine, doar cei zece consilieri UDMR au o problemă personală cu Dan Băbuţ şi mereu se opun”, a declarat primarul.

Dan Băbuț a vorbit despre performanțele echipelor de junior și că în cadrul clubului activează 300 de copii care merită ajutați pentru a evolua pe plan sportiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.