Clădirea proptită în bârne de pe Rândunelelor ar putea deveni grădiniță

cladire

La o întâlnire cu presa ce a avut loc azi, 5 iunie, primarul Dorel Coica a abordat problema clădirii de pe strada Rândunelelor, proptită de ani buni în bârne pentru a nu se dărâma.

Edilul spune că a purtat discuții cu șase dintre proprietarii apartamentelor din incinta acelui imobil și că oamenii au declarat că sunt de acord să fie expropriați. În locul actualei clădiri Dorel Coica dorește construirea unei grădinițe și creșe.

„Este necesară realizarea unui Plan Urbanistic Zonal şi va fi efectuată o expertiză care va stabili preţul actual al apartamentelor. Avocatul lor, Dan Şuta, a discutat cu proprietarii şi sunt dispuşi să discute cu Primăria. Expertiza lor e de acum patru ani, iar de atunci preţurile apartamentelor au scăzut foarte mult. Proprietarii locuinţelor sunt de acord să fie expropriaţi, iar acolo, cu fonduri europene, va fi construită o creşă şi o grădiniţă care vor reprezenta o supapă atunci când conducerea fabricii Mondiala nu va mai accepta chiria plătită de Primărie”, spune primarul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.