Director Draxlmaier Satu Mare, Sorin Ghiță, la 100 de zile de mandat

Sorin Ghita

Consolidarea companiei prin atragerea de noi proiecte și perpetuarea unei comunicării interne eficiente sunt prioritățile de bază ale noului Director General al companiei Draxlmaier Satu Mare, Sorin Ghiță, în primele 100 de zile de mandat. Acesta și-a prezentat bilanțul succint al perioadei de când a preluat conducerea fabricii, în cadrul unei întâlniri cu presa ce a avut loc azi, 4 iunie.

Pentru ca fabrica să își continuie dezvoltarea, noul director s-a asigurat că există o continuitate a comenzilor direcționate către DRÄXLMAIER Satu Mare, iar clienții sunt mulțumiți de calitatea produselor. Conform unei analize încheiate recent, care a urmărit stabilirea motivelor pentru care clienții aleg acest punct de producție, stabilitatea și disciplina sunt criterii de selecție cel puțin la fel de importante ca experiența echipei de producție și calitatea produselor livrate.

„În ultima perioadă am avut o serie de întâlniri cu clienți și potențiali clienți, care mi-au confirmat faptul că fabrica din Satu Mare este privită cu încredere pentru că facem tot posibilul să avem un mediu de lucru sigur și armonios. Suntem punctul de lucru cu cei mai mulți angajați, dar am reușit mereu să găsim cele mai bune soluții atât pentru salariații noștri, cât și pentru clienți. Este un echilibru corect pe care este necesar să îl menținem și să îl perpetuăm”, a declarat Sorin Ghiță.

Pentru consolidarea comunicării interne, noul director a implementat un program de audiențe în cadrul fabricii. Practic orice angajat are posibilitatea să aibă un dialog direct și nemijlocit cu noul director general al fabricii, lucru care are deja un impact pozitiv asupra angajaților.

În prima etapă a mandatului său, Sorin Ghiță s-a implicat și în optimizarea proceselor de producție, astfel încât să le facă oamenilor munca mai ușoară. Rezultatele obținute în urma acestor măsuri se reflectă atât în eficientizarea modului de lucru, cât și în menținerea unui standard de calitate ridicat, la nivelul căutat de clienții Draxlmaier Satu Mare

Draxlmaier Satu Mare este unul dintre cei mai importanţi producători de sisteme de cablaje pentru industria auto mondială și un important angajator în România. Punctul de producție de la Satu Mare este cel mai mare din țară, aici desfașurându-și activitatea peste 6.500 de salariați.

Recent, Draxlmaier Group și-a consolidat investiția din România prin deschiderea a două noi hale de producție la Codlea. Investiția s-a ridicat la 50 de milioane de euro și a creat 500 de noi locuri de muncă.

Draxlmaier Group și-a început activitatea în România în anul 1993 și în Satu Mare în 1999. În prezent are aproximativ 15.000 de angajați în 5 arii de producție care sunt, de asemenea, şi centre de dezvoltare: Piteşti, Satu Mare, Timişoara, Hunedoara şi Braşov. DRÄXLMAIER este unul dintre cei mai mari angajatori din domeniul auto din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.