Criminalul din Giungi rămâne după gratii

Marcel Nagy

Criminalul din Giungi, Marcel Nagy, rămâne în arest preventiv. Decizia a fost luată azi, 4 iunie, de către magistrații Curții de Apel Oradea (CAO).

În ședința de azi, magistrații orădeni au respins ca nefondată contestația formulată de către Marcel Nagy, bărbatul de 36 de ani din Giungi care și-a ucis părinții. Inculpatul a contestat în data de 25 mai, decizia judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Satu Mare cu privire la luarea împotriva sa a măsurii de arest preventiv pentru 30 de zile.

În urma deciziei de azi, Marcel Nagy rămâne în arest preventiv. De asemenea, instanța îl obligă pe inculpat la plata sumei de 300 de lei în favoarea statului, urmând ca onorariul apărătorului desemnat din oficiu, în sumă de 100 de lei, să fie achitată din fondul Ministerului Justiției.

Detali cu privire la crima din Giungi puteți citi dând clic pe următorul link: http://www.satmareanul.net/2015/05/24/crima-in-giungi-un-barbat-si-a-ucis-cu-sange-rece-parintii-pe-mama-a-lovit-o-cu-un-cutit-in-cap/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.