„Fashion’s Night Out”: Vezi cine va expune la show-ul vestimentar de la Satu Mare

fashion

 

16 colecții vestimentare vor fi prezentate în cadrul celei de-a III-a ediții a „Fashion’s Night Out”, eveniment ce va fi găzduit în seara de 12 iunie, de la ora 19.00, de Hotel „Dana I”. Prezentarea va avea loc în aer liber și va fi urmată de un pool-party la piscina hotelului.

Detalii cu privire la show-ul vestimentar care reunește creatori de modă din județele Satu Mare, Maramureș și Cluj au vorbit managerul Agenției „Trust Models”, Kariklea David, respectiv creatorii de modă Cristina Mureșan și Ciprian Crăciun, în cadrul unei conferințe de presă organizate azi, 3 iunie la Hotel „Dana” din Centrul Vechi.

„Cei interesați vor putea vedea în cadrul acestui maraton diferite colecții de la rochii de seară din dantelă, broderii, diverse aplicații, la rochii de vară scurte, motive hippi, florale, rochii de mireasă și costume de gală pentru bărbați. Totodată, va fi prezentată și o colecție de haine dedicată bărbaților. Nu am uitat nici de cei mici, pentru ei se vor prezenta rochițe care ne introduc într-o lume magică de basm”, a declarat Kariklea David.

În continuare vă prezentăm descrierea colecțiilor ce urmează a fi prezentate în cadrul evenimentului fashion de la Satu Mare:

Alexandra Danciu (MikA) – colectia „Flowers innocence”

La Fashion’s Night Out va participa și băimăreanca Alexandra Danciu (MikA), cu colecția „Flowers innocence”. Ea transformă fetițele în adevărate prințese, iar băieții în adevarați prinți. Este singurul creator de modă din țară care s-a specializat exclusiv pe haine de copii, iar din mâinile ei ies adevărate lucrări de artă.

Alex Jurj

„Thin line” este prima colecție semnată de Alex Jurj. Este o colecție monocromatică (alb/negru), care vorbește despre nevoia de imagine contemporană a unei eroine care caută linia subțire dintre bine și rău, alb și negru, oraș și orizonturi largi.

Ciprian Crăciun

Creatorul produselor vestimentare a mărcii SPENCER, designerul Ciprian Crăciun propune și de această dată un stil nu foarte des întâlnit, dar totuși care se potrivește de minune cu perioada caldă în care suntem și anume stilul „Safari”.

Cosmin Mureșan – CM – creation de mode

„Fata care a văzut lumea cu ochii florilor” este o colecție inspirată de Diva absolută a societății românești interbelice: Maria Tănase. Colecția cuprinde o serie de piese vestimentare într-o paletă cromatică simplă și realizate din materiale vintage, descoperite în lada de zestre și dăruite cu drag designerului de către o bunică din centrul României.

Cristina Mureșan

Colecția „Eleganță prin tradiție” a Cristinei Mureșan, ne duce într-o lume în care tradiția populară transmisă din generație în generație este ancorată în vremurile moderne. Motivele florale preluate din diferite porturi populare românești precum și accesorizarea cu mai multe tipuri de mărgele, oferă o notă de originalitate colecției.

Sebastian David – CM – creation de mode

Colecția „Structuri” by Sebastian David propune costume de baie spectaculoase, destinate mai mult paginilor de reviste decât unei petreceri la piscină.

Diana Breban

„Watch your back” este o colecție inspirată din faptul că trăim într-o lume plină de clișee. Unul dintre ele spune că nu e frumos să întorci spatele cuiva. Diana spune că se poate face cu stil. Alt clișeu spune să îți păzești spatele. Sper că în primul rând să îmi dați dreptate iar în al doilea să țineți cont.

Emi Jurj

Emi Jurj a fost inspirată din legendele păunului care spun că această pasăre exprimă mândrie și vanitatea omului și totodată simbolul împărăteselor. Colecția „Faces of Peacocks” exprimă prin textură, culoare și imprimeu câteva atribute ale acestei păsări mitice: mister, rafinament, mândrie, opulență, eleganță.

Expresiv

Firma Expresiv va aduce pe scenă o colecție de ceremonie, concepută special pentru ocazii festive. Destinată tinerilor și cerințelor actuale, colecția îmbină utilul cu dorința de a fi aparte, de a fi special și expresiv.

Liana Szilagyi

Colecția „Fluid Petals by Diva” – Este o poveste despre vară, inspirată de florile, fluturii verii; o combinație de culori și texturi fluide, broderii și aplicații manuale. Liana se adresează persoanelor care nu sunt copleșite de inhibiții, care își doresc să schimbe regulile în vestimentație și nu numai și care și-au definit personalitatea ghidate pe imperativul „Dare to Wear”.

Larisa Cădar

Colecția de rochii de seara „Precious Sweetness” by Karra Launi propune rochii de seară alcătuite din decupaje, dantelă și flori aplicate manual, predominând culorile pale, punându-se mult accent pe feminitate și extravaganță.

Ioana Călin

Rochiile fac parte din colecţia „Bridal Luxury L’Atelier Ioana Călin 2015”

Lorand Coza – Colecția „MetroEmotional”

Lorand Coza a pregătit ținute pentru sezonul primăvară/vară adresate bărbatulului care trăiește intens, plin de tulburări emoționale, inevitabile într-o metropolă ce oferă agitația de zi cu zi și stresul aferent.

Mihaela Cîrlugea

Colecția „Goana după aur” – prezintă un personaj căruia îi place să strălucească, să fie îmbrăcat după ultimele trenduri. Culorile sunt deschise, uneori pastelate, dominând tonurile de alb și auriu dar îmbogățite cu culori calde. Sunt folosite materiale tradiționale, cum ar fi inul, dantela, bumbacul în combinație cu materiale cu tentă metalică sau de tip neopren cu print digital foarte în vogă.

Ramona Năprădean

„Summer of love” este o colecție care te duce cu gândul că viața începe din nou cu venirea verii. Imprimeurile vesele sunt redate printr-un croi simplu, oferind un aer de vacanță minunată.

Semida Sărmășag

Colectia „Aripi de Paradis” semnata Unique and Amazing este rezultatul alăturarii fine de texturi delicate: tulle, plasă fină, combinate cu ore multe de muncă manuală și pasiune. Pentru detaliile pictate manual colecția a avut sprijinul Ancăi Delia Băbuță, artist plastic și profesor la Liceul de Artă din Baia Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.