„Drum Bun”: Parada mașinilor de epocă va uni pasionații din mai multe țări la Satu Mare

masini

Sâmbătă, 6 iunie de la ora 12.00 în fața Catedralei Romano-Catolice și duminică, 7 iunie în incinta stațiunii termale din Tășnad, va avea loc cea de-a II-a ediţie a întâlnirii Cluburilor „Drum Bun”, respectiv parada mașinilor de epocă.

Evenimentul va fi organizat de către preşedintele Clubului „Drum Bun”, filiala Satu Mare, George Negrea, cu sprijinul Consiliului Județean (CJ) și a Centrului de Creație Satu Mare.

Programul evenimentului include pe lângă etalarea maşinilor de epocă din ţară şi din străinătate şi o prezentare a turismului sătmărean. Parade ale mașinilor de epocă vor avea loc în localitățile Satu Mare și Tășnad.

Vor expune autoturisme retro pasionați din Polonia, Ucraina Ungaria, Republica Moldova și România.

Clubul „Drum Bun” este asociaţia maşinilor de epocă înfiinţată de polonezi în urmă cu aproximativ 4 ani, filiala de la Satu Mare fiind deschisă în toamna anului 2013, președintele fiind George Negrea. Clubul este format din persoane pasionate de autoturisme româneşti Dacia, dar și alte mărci internaționale. În ciuda faptului că sunt peste 500 de kilometri între Satu Mare şi Cracovia colecţionarii de maşini de epocă au o relaţie strânsă şi organizează periodic întâlniri şi expoziţii de vehicule istorice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.