„Royal Dance Club” Satu Mare, în elita dansului sportiv internațional

dans

În perioada 30-31 mai, a avut loc la Kosice (Slovacia) Concursul internațional de dans sportiv „KOSICE OPEN 2015”, competitie la care România a fost reprezentată de perechile sătmărene Ciprian Marița-Oana Bumba și Maskulik David-Iris Roatiș de la „Royal Dance Club” Satu Mare, perechi care au obținut rezultate excepționale la acest concurs. La competiție au participat peste 900 de perechi.

Astfel, la Open Standard perechea Ciprian Marița Ciprian-Oana Bumba s-a clasat pe locul I obținând medalia de aur, iar la Open Latino pe locul V la categoria de vârstă 12-13 ani. Perechea Maskulik David-Iris Roatiș au terminat în finală pe locul V la clasa B Standard (vârsta 16-18 ani).

Rezultatele sunt cu atât mai remarcabile cu cât la acest concurs au participat 19 țări cu cele mai bune perechi din Rusia, Ucraina, Ungaria, Polonia, Slovacia, Franța, Italia, Moldova și alte țări cu tradiție în dansul sportiv.

Sportivii de la „Royal Dance Club” Satu Mare au participat în data de 30 mai, la Dej, la cea de-a IX-a ediție a Concursului național de dans sportiv „Cupa Latino Angels”. La această competiție, dansatorii de la „Royal Dance” au obținut două medalii de aur și două de argint .

La competiție au participat peste 300 de perechi din țară, iar Ovidiu Ignat și Cristian Cordea au fost invitați ca arbitrii la acest concurs.

Cele trei perechi de la „Royal Dance Club” au avut o evoluție remarcabilă la această competiție sportivă, obținând următoarele rezultate la diferite categorii de vârstă și clasă:

Toth Aramisz-Luana Arnăut (FOTO): Locul I la clasa E și locul II la Open Basic Latino (vârsta 6-9 ani);
Răzvan Vlad-Simina Pop: Locul I la clasa Hobby (12-13 ani);
Răzvan Stan-Cristiana Lucuț: Locul II la clasa Hobby (10-11 ani).

Meritul aparține atât sportivilor cât și antrenorilor Ovidiu Ignat, Varga Otto, Cristian Cordea și Marius Iepure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.