„Fashion’s Night Out”: Manechinii vor prezenta și ultima colecție a Semidei Sărmășag

afis_FNO15

În data de 12 iunie, de la ora 19.00 va avea loc, la Hotel „Dana I” din Satu Mare, cea de-a III-a ediție a „Fashion’s Night Out”. Evenimentul este organizat de „Trust Models” și Hotel „Dana” din Satu Mare. Prezentarea va avea loc în aer liber și va fi urmat de pool-party la piscina hotelului.

În cadrul evenimentului, manechinii Agenției „Trust Models” vor prezenta și ultima colecție a Semidei Sărmășag „Aripi de paradis”, creatoarea de modă care și-a pierdut viața în seara de 25 aprilie, într-un accident de circulație la ieșirea din Negrești-Oaș, spre Bixad. Creatoarea de modă din Baia Mare dorea să-și lanseze colecția de vară la Satu Mare, chiar în data de 12 iunie. „Semida a devenit de curând înger, însă arta și creația ei au rămas vii. Astfel, vom aduce și noi un ultim omagiu designerului băimărean, care a dorit să participe la Fashion’s Night Out”, spune Kariklea David, managerul Agenției „Trust Models”.

Vă reamintim că în accidentul din data de 25 aprilie și-au pierdut viața și soțul creatoarei de modă, respectiv unul dintre copiii acestora.

Revenind la evenimentul din data de 12 iunie, trebuie spus că noutatea acestei ediții este faptul că se vor prezenta colecțiile designerilor din trei județe: Satu Mare, Maramureș și Cluj. Devoratorii de modă vor putea vedea în cadrul acestui maraton diferite colecții de la rochii de seară (din dantelă, broderii, diverse aplicații), la rochii de vară (scurte, motive hippi, florale), rochii de mireasă și costume de gală pentru bărbați. Totodată, va fi prezentată și o colecție de haine dedicată bărbaților. „Nu am uitat nici de cei mici, pentru ei se vor prezenta rochițe care ne introduc într-o lume magică de basm”, spune Kariklea David.

Designerii care își vor prezenta noile colecții sunt următorii: Alexandra Danciu (MikA), Alex Jurj, Cosmin Mureșan (CM – creation de mode), Ciprian Crăciun (Spencer by Crăciun Ciprian), Cristina Mureșan (Atelier „Cris Fashion”), Diana Breban, Emi Jurj, Ioana Călin (L’atelier Ioana Călin), Iulian Crăciun (Expresiv), Larisa Cădar (Karra Launi by Larisa Cădar), Liana Cotan Szilagyi (Diva by Liana Szilagyi), Lorand Coza, Mihaela Cirlugea, Ramona Năprădean, Sebastian David (CM – creation de mode) și Semida Sărmășag.

Evenimentul va fi prezentat de către Anca Similar și Cosmin Mureșan.

Un Comentariu la "„Fashion’s Night Out”: Manechinii vor prezenta și ultima colecție a Semidei Sărmășag"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.