Dorel Coica: „Zidul” UDMR a oprit puhoiul de pe Crasna

Dorel Coica

În cadrul unei conferințe de presă susținute azi, 2 iunie, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, le-a „mulțumit” celor „zece consilieri UDMR în frunte cu consilierul Cosmin Rațiu”, dar și deputatului Kereskenyi Gabor că „au reușit să mențină Crasna în limitele normale”.

„Mulțumesc în mod special social-democratului Kereskenyi Gabor și echipei dânsului de consilieri, cei zece consilieri UDMR în frunte cu consilierul Cosmin Rațiu, că au făcut treabă bună, au reușit să mențină Crasna în limitele normale, deci nu au fost inundații. Dânșii s-au dovedit a fi foarte buni specialiști în a face presiune asupra râului Crasna și s-au mobilizat exemplar. Din punctul nostru de vedere, organizatoric, noi îi recomandăm ca la orice situație de urgență din județul Satu Mare, acest grup să fie trimis să ia toate măsurile pentru că s-au descurcat exemplar, mai ales social-democratul Kereskenyi Gabor”, spune Dorel Coica.

Vă reamintim că edilul Sătmarului „le-a recomandat” săptămâna trecută consilierilor UDMR să facă un zid în jurul Crasnei și să oprească astfel revărsările de ape, în condițiile în care se arată atât îngrijorați din cauza inundațiilor.

Reacția primarului a venit după ce în cadrul unei conferințe de presă, Kereskenyi Gabor împreună cu consilierii municipali UDMR s-au plâns că deși în municipiu și în județ sunt distrugeri mari în urma furtunii cu grindină, Primăria Satu Mare se pregătește de sărbătoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.