Alexander Laskin, câștigătorul concursului „Strong Men” Satu Mare 2015 (Galerie foto)

Alexandr Laskyn

strong man1

strong man2

strong man3

strong man4

strong man5

strong man6

strong man7

strong man8

strong man9

strong man10

strong man11

strong man12

strong man13

strong man14

strong man15

strong man16

strong man17

Ucraineanul Alexander Laskin este câștigătorul concursului „Strong Men” Satu Mare 2015, competiție organizată azi, 31 mai. Evenimentul sportiv s-a desfășurat lângă Catedrala romano-catolică, cu începere de la ora 14.00. În acest an, competiția a ajuns la a X-a ediție.

La competiția din acest an au participat opt concurenți din cinci țări (România, Ucraina, Ungaria, Serbia și Grecia). Țara noastră a fost reprezentată de sătmăreanul Alexandru Cortean.

Concurenții au avut de trecut de cinci probe, după cum urmează: trasul unui camion de 8 tone, pe o distanță de 20 de metri; ridicarea unui buștean de 110-140 kg (în funcție de solicitarea concurentului); proba de îndreptare cu o halteră a cărei greutate putea varia între 220 și 250 de kg (în funcție de solicitarea concurentului); ținerea cu brațele întinse a unui lacăt de 20 de kg și executarea a cât mai multor genoflexiuni cu o halteră de cel puțin 220 de kg.

Competiția a fost câștigată de ucraineanul Alexander Laskin, acesta fiind urmat de sârbul Kecskes Roni și de sătmăreanul Alexandru Cortean (Sanyi). Laskin a cucerit de cinci ori consecutiv titlul de cel mai puternic om al Ucrainei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.