Primarul Dorel Coica îi răspunde deputatului Kereskenyi Gabor

Dorel Coica

„Consilierii UDMR s-au îngrijorat că, vezi Doamne, iese Crasna, iar în oraş este sărbătoare. Ţin să le transmit că nu avem incidente în municipiu, aşa că nu putem anula această sărbătoare pe care o aşteaptă sătmărenii de foarte mult timp, mai exact din luna mai a anului trecut”, a declarat Dorel Coica, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 29 mai.

Reacția primarului vine ca răspuns la declarațiile făcute de către deputatul Kereskenyi Gabor, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliștii ce a avut loc joi, 28 mai. Parlamentarul sătmărean s-a plâns că, deși orașul și județul sunt afectate de ploi și grindină „municipalitatea se pregătește de sărbătoare”.

„Îmi pare rău că nu putem da curs invitaţiei sale (referindu-se la deputatul Kereskenyi) de social-democrat de a opri manifestările, dar i-am propus ca împreună cu echipa dânsului de la UDMR să facă un lanţ uman pe malul râului Crasna, să se ia de mână, şi să pândească apa, iar când văd că iese la suprafaţă să o împingă la loc”, spune primarul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.