Dorel Coica îl acuză pe Butka de discriminare

Butka Gergo

Primarul Dorel Coica îl acuză pe consilierul municipal Butka Gergo de discriminare după ce acesta din urmă a declarat într-o conferință de presă susținută joi, 29 mai, iar apoi la ședința de Consiliu Local ce a avut loc în după-amiaza aceleiași zile, că într-una dintre clădirile de pe strada Clujului din Satu Mare s-au instalat „niște mafioți, romi și oameni din lumea interlopă care își fac acolo treburile”.

Mai mult decât atât, edilul spune că va depune o plângere împotriva lui Butka, pentru afirmațiile lansate.

„Colegii mei o să scoată exact declarația și o să facă o plângere împotriva dânsului pentru discriminare. Acolo am vrut să reabilităm, am vrut să trimitem niște familii de pensionari care și-au pierdut casa, dar dacă domnul Butka insistă, o să aducem câteva familii de pe Ostrovului cu șapte, opt, zece copii”, spune Dorel Coica.

În altă ordine de idei, edilul spune că în urma inițiativei UDMR, cetățenii de pe Bulevardul Octavian Goga, cer despăgubiri pentru lărgirea carosabilului la două benzi. De situația creată, primarul îi face răspunzători pe consilierii UDMR, Butka Gergo și Maskulik Csaba.

Edilul a explicat în cadrul unei conferințe de presă susținute azi, 29 mai, că „cei doi strategi ai UDMR, candidatul nr. 1 de primar, domnul Maskulik și strategul candidat de viceprimar, domnul Butka, s-au dus și au discutat cu acei cetățeni și ne-am trezit cu ei la noi și ne-au propus să îi expropriem și să le dăm pe cele 5-6 case 2,5 milioane de euro. Eu nu pot să îmi permit să dau din bugetul local, din banii cetățenilor, 2,5 milioane de euro”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.