Grupul Dan Steel din Negrești-Oaș, locul III în cadrul Galei Premiilor „Capital”

Dana Cardos

Grupul Dan Steel din Negrești-Oaș, deținut de către omul de afaceri din Certeze Vasile Dan și de către copiii acestuia Dana Cardoși și Daniel Dan, a obținut premiul III la Secțiunea „Industrie”, în cadrul Galei Premiilor Capital, eveniment ce s-a desfășurat miercuri (27 mai) seara în capitală.

În cadrul Secțiunii „Industrie”, Grupul Dan Steel a fost depășit de SC Astra Vagoane Călători SA – locul I și de Antibiotice Iași – locul II.

Prin această gală, redactorii Revistei „Capital” și-au propus să răsplătească cei mai merituoși oameni și cele mai importante companii din mediul de afaceri românesc pentru performanțele obținute în cursul anului 2014.

De-a lungul anilor, Vasile Dan, omul de afaceri din Certeze a dezvoltat una dintre cele mai mari firme din România.

Firma Dan Steel a fost înființată în 1991, iar în 2013, compania a ajuns la afaceri de peste 100 milioane de euro, și un profit de 2,1 milioane de euro.

La începutul anului trecut, Vasile Dan a făcut modificări în acționariatul Dan Steel Group Negrești, compania-mamă prin care omul de afaceri deține celelalte firme din grup. Astfel, acesta a transferat 33% din acțiuni către fiică, Dana Cardoș și 33% către fiu, Daniel Dan.

Grupul Dan Steel fabrică produse metalurgice și materiale de construcții, fiind liderul pieței pe segmentul de produse trefilate (sârmă, plase de sârmă, cuie). Firma Dan Steel deține fostul combinat „Laminorul” din Beclean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.