Eveniment cu amprente sătmărene la Hotelul „Crowne Plaza” din București

vinuri

Hotelul „Crowne Plaza” din București va găzdui vineri (29 mai) seara un eveniment cu puternice amprente sătmărene. Este vorba despre „Wine-Wine Evening”, un eveniment care oferă, susțin organizatorii, o serie de perspective asupra unor afaceri de succes care au la bază mustul de struguri.

Evenimentul din 29 mai este organizat de Wine-in-Business, divizie a Asociaţiei Consult Scolari Satu Mare, primul şi unicul centru acreditat de Wine & Spirit Education Trust (WSET) din România. Wine & Spirit Education Trust este lider mondial în programele educaţionale de calificare în lumea vinurilor şi spirtoaselor.

„Wine-Wine Evening” va fi prima manifestare dintr-o serie de acțiuni care îşi propun să promoveze educaţia în cultura vinului şi vinul ca instrument de succes în afaceri.

Gazda întâlnirii este Imre Szakacs-Orha, director executiv al Asociaţiei Consult Scolari Satu Mare, iniţiator al conceptului „Wine-in-Business” şi primul trainer acreditat WSET pentru România.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi prezentate vinuri de la câteva crame renumite din țară, printre care și „Nachbil” din Beltiug (Satu Mare). Atmosfera va fi întreținută de trupa de jazz „3Circles”, și o trupă care produce un cupaj de funk, trip-hop, neo soul, nu jazz şi pop-rock.

Preţul unui bilet de intrare este de 50 de euro. Bilete şi informaţii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul Wine-in-Business http://www.wine-in-business.ro/evenimente/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.