Consilierii UDMR și PNL au respins construirea unui fast-food la Burdea

quick

Unul din punctele de pe ordinea de zi a ședinței de azi, 28 mai, s-a referit la „Planul Urbanistic Zonal – Zona Burdea”. Proiectul supus dezbaterii a fost respins de către consilierii UDMR (cu excepția lui Nits Janos care s-a abținut de la vot) și PNL.

În cadrul ședinței, primarul Dorel Coica nu a dezvăluit identitatea investitorului interesat de locul fostului OMV de la intersecția Burdea, însă în această seară, printr-un comunicat de presă remis redacției noastre se arată că este vorba despre un investitor care deține dreptul de franciză a rețelei Quick, ce are un lanț de restaurante tip fast-food în mai multe țări din Europa.

„În şedinţa de Consiliu local care a avut loc joi, 28.05.2015 s-a supus dezbaterii un proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei: Planul Urbanistic Zonal – Zona Burdea necesar pentru construirea unui fast-food în locul fostului OMV din zona Burdea.

Investiţia urma să fie făcută de către un investitor francez acciza Quick group fast-food şi necesita votul majorităţii consilierilor locali pentru aprobarea Planului Urbanistic Zonal.

Consilierii locali care au respins proiectul sunt: Raţiu Cosmin, Feher Doina, Nagy Syabolcs, Butka Gergo, Maskulik Csaba, Magyar Lorand, Fogel Vasile, Chis, Albu Adrian. Domnul consilier Nics Janos s-a abţinut. Consilierii PSD şi PLR au aprobat proiectul dar votul acestora nu a fost suficient”, se arată în comunicatul de presă semnat de Dorel Coica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.