„Întrecerea arcașilor” de la Căpleni a reunit sportivi din trei țări (Galerie foto)

arcasi1

arcasi2

arcasi3

arcasi4

arcasi5

arcasi6

arcasi7

arcasi8

Sâmbătă, 23 mai, pe terenul de fotbal din localitatea Căpleni a avut loc „Întrecerea arcaşilor”, ediţia a II-a, o competiţie internaţională organizată de Asociaţia Sportivă „Corvus Regia” în colaborare cu alte instituții din Carei și Căpleni.

Acest eveniment s-a bucurat de o prezență mai numeroasă față de ediția precedentă concurând anul acesta 37 arcași din trei țări (România, Ungaria și Slovacia). Concursul a fost împărțit în două runde, prima constând în șase ținte de dibăcie, iar a doua rundă a fost tematică, unde arcașii au trebuit să nimerească anumite zone de pe șase ținte pictate.

Atât participanții cât și spectatorii au avut parte de vreme bună și distracție pe cinste. La acest concurs și-au făcut prezența și doi meșteri constructori de arcuri: Molnár Sándor și Szalóki István care și-au pus la dispoziție arcurile și săgețile doritorilor.

La sfârșitul întrecerii, în ciuda vântului puternic, Mónus József a ținut o demonstrație publicului trăgând la țintă mică la o distanță de 165 respectiv 200 de metri cu arc fabricație proprie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.