Expoziție de fotografie și lansare de carte la Muzeul Țării Oașului

Invitatie Negresti Oas on line

Galeria de Artă „Dr. Mihai Pop” din cadrul Muzeului Țării Oașului va găzdui miercuri, 27 mai, de la ora 14.00, un dublu eveniment propus de artistul Adrian Chira. Este vorba despre o expoziție personală de fotografie și prezentarea cărții-album „Origine. Experiențe ale temporalității”.

„Este de fapt o căutare, o investigație în spațiul realității înconjurătoare prin intermediul fotografiei. Este un drum al căutării acelor imagini care se găsesc într-o vecinătate, a originii devenirii fiecăruia dintre ele. Și când vorbesc despre origine mă refer, în primul rând, la timp, la temporalitate, la ceea ce înseamnă devenirea atemporală a fiecărui lucru, a fiecărei înființări, a existenței în general, dar și a lucrurilor care ne înconjoară”, a declarat artistul Adrian Chira.

Evenimentul cultural este organizat de Primăria și Consiliul local Negrești-Oaș, Muzeul Țării Oașului, Filiala Baia Mare a UAP din România, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca / Centrul Universitar Nord din Baia Mare și Consiliul Județean Maramureș.

Expoziția va fi deschisă în perioada mai-iunie 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.